Визначення обмежень реалізації обробки подій в хмарному додатку за допомогою безсерверних обчислень - Кравець, Н. С. (ХНУРЕ, 2021)
У статті розглядаються безсерверні обчислення як нова і перспективна парадигма для розгортання хмарних додатків, зокрема таких що мають подієво-орієнтовану архітектуру. Платформи FaaS провідних постачальників хмарних послуг є найсучаснішою реалізацією безсерверної моделі. На основі порівняння характеристик та переліку джерел оброблюваних подій платформ FaaS від Amazon і Azure визначено переваги та обмеження використання цієї моделі для реалізації високопродуктивних систем, що обробляють події в режимі реального часу
Keywords: платформа FaaS; розгортання хмарних додатків