Використання доповненої реальності у дитячих книжкових виданнях - Бедрата, Р.; Трубчанінова, С.; Чеботарьова, І. (ХНЕУ, 2026)
Метою дослідження є аналіз використання технологій доповненої реальності в дитячих книжкових виданнях, визначення їхнього впливу на процес читання, розвиток інтересу до книги й формування нових способів сприйняття художньої та навчальної інформації. Актуальність теми зумовлена потребою сучасних дітей у поєднанні традиційного читання з цифровим досвідом, адже покоління, яке виросло зі смартфоном у руках, потребує нових форматів взаємодії з книгою.
Keywords: доповнена реальність; книга