Дослідження представлення моделей випадкового процесу сукупностью підвекторів - Репечінський, О. В. (My University, 2023)
Мета роботи – розробка нових класів моделей випадкових процесів, знаходження виразів для оцінок статистичних характеристик цих процесів, моделей лінійного передбачення, а також дослідження можливостей їх використання для підвищення ефективності обробки випадкових процесів, статистичне моделювання імітаційних та реальних процесів.
Keywords: модель випадкових процесів; статистичне моделювання