Проєктування оригінал-макету друкованого видання "Розвиваючі тести для дітей" - Орєхова, О. С. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи бакалавра є розробка проєкту навчального видання «Розвиваючі тести для дітей». Об'єкт дослідження – процес підготовки навчального видання для дітей. Кваліфікаційна робота бакалавра містить опис основних етапів розробки проєкту дитячого навчального видання «Розвиваючі тести для дітей», для якого розроблено структуру, вимоги до оформлення, елементи дизайну, виконано обробку та редагування вихідного матеріалу та верстання видання. Також розроблено технологічний процес підготовки навчального видання з необхідними етапами редакційно-видавничої підготовки з урахуванням вимог до дитячої літератури; обрано та обґрунтовано програмні засоби для реалізації проєкту. Обґрунтовано вибір способу друку та матеріалів для видання. Також виконано економічне обґрунтування розробки і розраховано собівартість підготовки навчального видання.
Keywords: навчальне видання; дошкільна література; оригінал макет; векторна графіка; илюстративні тести