Проєктування та структурний аналіз роботизованої руки для подачі металевого листа в різальний верстат - Матюшенко, В. К. (My University, 2024)
Мета роботи – аналіз та проектування нової моделі роботизованого маніпулятора для того щоб він міг штовхати лист вперед через ріжучі леза для того щоб збільшити швидкість цього процесу на виробництві та подбати про безпеку робітників. В роботі наведено результати аналізу основних публікацій, нормативних, довідкових матеріалів за темою роботи, проведено аналіз існуючих процесів різання листів на виробництві, виконано проектування роботизованої руки для подачі металевого листа в різальний верстат, окрім цього було проаналізовано автоматизацію роботизованого маніпулятора, який використовується для перенесення аркуша.
Keywords: роботизований маніпулятор; роботизована рука; ріжучі леза; autodesk-inventor 2017