Дослідження методів глибокого навчання для визначення емоцій під час реабілітації пацієнтів - Федін, А. В. (My University, 2025)
Об’єктом дослідження є методи глибинного навчання розпізнавання емоцій пацієнтів під час фізичних навантажень у реабілітаційних програмах. Метою роботи є аналіз ефективності застосування глибоких згорткових та рекурентних нейронних мереж для автоматичного розпізнавання емоцій пацієнтів на основі міміки обличчя. Методами розробки та проектування є дослідження сучасних підходів до обробки зображень, вибір архітектури нейронних мереж, а також створення модульного програмного забезпечення для збору та аналізу даних.
Keywords: міміка обличчя; визначення емоцій; реабілітація пацієнтів