Методи пошуку вузьких місць у комп’ютерних мережах - Лук'янов, О. О. (My University, 2024)
Метою кваліфікаційної роботи є провести аналіз інформації про вузькі місця в мережі та Інтернеті, а також причини та методи пошуку вузьких місць які базуються на теорії систем масового обслуговування. У ході виконання кваліфікаційної роботи було проведено огляд проблеми та постановка дослідження, аналіз проблем вузьких місць у складних системах, аналіз методів пошуку вузьких місць у складній мережевій системі, розробка та впровадження на мові Java сценаріїв пошуку.
Methods for Finding Bottlenecks in Computer Networks
Keywords: вузьке місце; системи масового обслуговування; рівняння балансу потоків