Біоніка інтелекту, №2, 2025 - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2025)
Заснований Харківським національним університетом радіоелектроніки у 1967 році. Журнал включено до списку наукових спеціалізованих видань України з технічних та фізико-математичних наук згідно з наказом Міністерства освіти і науки україни № 820 від 11.07.2016
Keywords: науково-технічний журнал; біоніка інтелекту; наукове спеціалізоване видання