Неалгебраїчний декодер з підвищеним захистом від перехоплення інформації - Бітченко, О. М.; Ганшин, Д. Г.; Мерзлікін, А. О.; Цопа, О. І. (My University, 2020)
Неалгебраїчний декодер з підвищеним захистом від перехоплення інформації містить декодер коригувальних кодів, який складається з синдромного (n-k)-розрядного регістра зсуву зі зворотними зв'язками, буферний n-розрядний регістр зсуву, другий ключ, третій ключ, пристрій розв'язки, перший ключ. Введені блок додаткових синдромних (n-k)-розрядних регістрів зсуву зі зворотними зв'язками, які реалізують різні утворюючі поліноми, блок управління синдромними (n-k)-розрядними регістрами зсуву зі зворотними зв'язками.
Keywords: неалгебраїчний декодер; перехоплення інформації; коригувальний код