Використання технології «ЖИКЛЕ» при художньому друці на полотні - Івлєва, А. О.; Чеботарьова, І. Б. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2021)
Розглянуто особливості художнього друку на полотні за допомогою використання технології «жикле». Визначені переваги цієї техніки, а також критерії які необхідні для створення якісних картин і репродукцій.
Keywords: особливості художнього друку на полотні; використання технології «жикле»