Інженерія захисних оптичних покриттів для офтальмологічного використання - Мосієць, Д. О. (My University, 2020)
У роботі оглянуто різні методи розпилення плівок, представлено до огляду декілька експериментальних установок для напилювання, а також, розраховано оптичні властивості плівок з основним шаром з SiO.
Keywords: розпилювання; плівка; монооксид кремнію; коефіцієнт пропускання; коефіцієнт заломлення