Сучасні проблеми цифрової науки в інноваційному суспільстві - Пасмор, Ю. В. (Publishing House “ACCESS PRESS”, 2020)
Наукова робота присвячена дослідженню проблем, що виникають із стратегічних завдань інтеграції національної науки до європейського цифрового простору наукових досліджень. Авторка проаналізувала чинне законодавство та світові практики відкритої науки й відкритого доступу та зробила відповідні висновки.
Keywords: інтеграція національної науки; європейські практики відкритого доступу