Методи підвищення якості захисту інформації на основі використання фрактальних функцій - Авраменко, В. П.; Ткаченко, В. П.; Чібірєв, А. Д. (ХНУРЭ, 2010)
Сформульовано прямі і зворотні задачі підвищення якості захисту текстової і графічної інформації.Розроблено і удосконалено методи та інструментальні засоби підвищення якості захисту інформації на основі застосування спеціалізованих фрактальних функцій.
Keywords: зворотні задачі якості; характеристики фракталів; якість захисту інформації; фрактальні функції