Використання системи LATEX під час підготовки наукових публікацій - Грищенко, Т. Б.; Дейнеко, Ж. В.; Нікітенко, О. М. («Друкарня Мадрид», 2019)
Наукова комунікація є важливою складовою будь-якої науки, розвитком засобів цієї комунікації. Останнім часом вітчизняна наукова спільнота активно розширює кордони свого комунікаційного середовища до міжнародного рівня. Щодо студентів, то стимулювання їхньої дослідницької роботи передбачене сучасними навчальними планами, включенням елементів науково-дослідної роботи до аудиторних занять, курсових, дипломних робіт, створенням студентських наукових проблемних груп та проведенням студентських науково-практичних конференцій.
Keywords: Наукова комунікація; комунікаційне середовище