Мікроконтролерна система безпеки розумного будинку - Мельничук, Р. А. (My University, 2022)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка мікроконтролерної системи безпеки «розумного будинку» на основі мікроконтролеру Arduino Uno, датчиків руху та магнітно-контактних датчиків для реалізації функцій керування системою. В ході кваліфікаційної роботи був проведений аналіз предметної області, обрано компоненти системи з відповідними технічними характеристиками розроблено структуру системи безпеки «розумного будинку». Була побудована та запрограмована система безпеки «розумного будинку» на основі мікроконтролерів Arduino. Моделювання системи було проведено на основі онлайн сервісу Tinkercad
Keywords: мікроконтролерна система; розумний будинок; датчик розумного будинку