Дослідження методів обробки великих даних в контекстнозалежній системі повнотекстового пошуку публікацій - Поляков, Я. С. (My University, 2020)
Метою роботи є дослідження методів обробки великих даних та розгортання використовуючи хмарну архітектуру. У результаті роботи було проведені дослідження методів використання обробки великих даних розраховані на роботу з великими навантаженнями з використанням хмарних середовищ. Було проведене моделювання та порівняння методів роботи з великими об’ємами даними в хмарному середовищі з високими навантаженнями.
Keywords: атестаційна робота; обчислення великих данних; хмарне середовище; мікросервіси; кластер