Господарсько-правові санкції за правопорушення при здійсненні інжинірингової діяльності у будівництві (постановка проблеми) - Кіріченко, І. О. (НДІ ПЗІР НАПрН України, 2018)
Дієвість інституту застосування відповідальності за правопорушення при здійсненні інжинірингової діяльності у будівництві повною мірою відбувається лише після настання наслідків від такого порушення при чому для обох сторін відносин, що виникають у сфері здійснення інжинірингової діяльності.
Keywords: інжинірингових послуг; репутаційних ризиків