Проектування системи підтримки прийняття рішень лікарем-терапевтом - Хоршунова, К. Р. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є розробка системи підтримки прийняття рішень лікарем-терапевтом на основі методу опорних векторів. Методами досліджень є аналіз існуючих методів прийняття рішень, методології проектування систем, розробка системи підтримки прийняття рішень у контексті підсистеми клінічної інформаційної системи, вирішення практичних завдань. Результатом атестаційної роботи є розроблена системи підтримки прийняття рішень лікарем-терапевтом на основі методу опорних векторів.
Keywords: інформаційна система; метод опорних векторів; система підтримки прийняття рішень; node.js; python