Система моніторингу кліматичних показників навколишнього середовища - Надиршин, Р. Ю. (My University, 2022)
Метою роботи є підвищення якості збирання, збереження й обробки достовірної та оперативної інформації шляхом розробки системи моніторингу кліматичних показників навколишнього середовища, що спрямовано на заходи з попередження та зменшення негативних наслідків змін стану навколишнього середовища. Система моніторингу на основі мікроконтролера дозволить мінімізувати часові та матеріальні витрати для організації виконуваних задач, а також створювати інноваційні науково-технічні рішення соціальних та екологічних проблем світової спільноти
Keywords: мікроконтролер; система моніторингу; екологічні проблеми