Розробка контенту youtube-каналу - Потрашкова, Л. В.; Мещеряков, К. С. (ТОВ «Друкарня Мадрид», 2024)
Розвиток YouTube-каналу – це процес, який вимагає ретельного планування, творчості та наполегливості. На цьому шляху контент виступає як ключовий елемент, що визначає успіх каналу. Досягнення величезного аудиторного охоплення та залучення глядачів потребує вдумливого підходу до створення контенту.
Keywords: аудиторне охоплення; розвиток YouTube-каналу