Розробка алгоритму виявлення і розпізнавання знаків дорожнього руху мобільним пристроєм - Токарєв, В. В.; Медвєдєв, М. О. (My University, 2020)
Виявлення та розпізнавання знаків дорожнього руху є досить важливою проблемою для забезпечення безпеки всіх учасників руху.
Keywords: Знаки дорожнього руху