Модель адаптивного цифрового фільтру звукових сигналів на ПЛІС - Дубов, І. Г. (My University, 2022)
В ході виконання кваліфікаційної роботи проведено аналіз алгоритмів адаптивних фільтрів. Розглянуті етапи проектування цифрових фільтрів за допомогою MatLab і Simulink. Було виконане проектування адаптивного цифрового фільтру на ПЛІС. Було отримано VHDL опис фільтру. Проведено синтез та тестування спроектованого фільтру у середовищі пакету Altera Quartus
Keywords: цифрова обробка сигналів; цифрові фільтри; MATLAB; ПЛІС