Дослідження методів машинного навчання для прогнозування торгівлі на біржах - Гончар, Я. О. (My University, 2023)
Мета роботи – визначення найефективніших серед обраних методів машинного навчання для якомога кращого прогнозування торгівлі на біржах. Метод рішення – аналіз предметної області, визначення методів та етапів дослідження, встановлення методології досліджень, планування проведення експериментів, проведення експериментів, аналіз результатів, практичне застосування. Результат роботи – відомості про кращі для автоматичної торгівлі формати даних для тренування ефективніших методів машинного навчання, серед яких відомі найкращі; найефективніша періодичність прийняття рішень, періодичність втрати актуальності натренованих моделей та даних тренування.
Keywords: автоматична торгівля; капіталізація; торгова біржа; торгові боти