Т. 1. Тематична конференція "Актуальні питання біомедичної інженерії" - (:unkn) unknown (ХНУРЕ, 2022)
Тематичні напрями: 1. Біомедичні електронні пристрої, прилади та системи; 2. Моделювання, обробка і аналіз медико-біологічної інформації; 3. Біонанотехнології та біосенсори у медицині та екології; 4. Спортивно-реабілітаційна інженерія та біометрія.