Розробка методу оцінки системних вимог до рішення маркетингових задач для проектування інформаційних систем - Левикін, В. М.; Костенко, О. П.; Петриченко, О. В. (My University, 2012)
Розроблено метод оцінки системних вимог до рішення маркетингових задач для проектування маркетингових інформаційних систем. The method of evaluation of system requirements for the solution of marketing problems for designing marketing information systems.
Keywords: маркетингова інформаційна система; інформаційний простір; системні вимоги; багомірний інформаційний метапростір