Моделювання асортативних безмасштабних мереж - Лукієнко, І. В. (ХНУРЕ, 2019)
Об'єктом досліджень є мережі Барабаші-Альберт. Предметом досліджень атестаційної роботи магістра є асортативність. Метою роботи є аналіз моделей складних мереж, дослідження структури мереж та їх впливу на показник асортативності, проведення експериментальних досліджень з моделювання безмасштабних мереж, розрахунку та модифікації асортативності мереж, які моделюються.
Keywords: асортативність; безмасштабна мережа; мережа Барабаші-Альберт; мережа Ердеша-Рені; мережа Каллавея