Використання штучного інтелекту у розробці мобільних додатків - Стрельченя, Д. Ю. (My University, 2022)
В ході роботи проведено аналіз існуючих мобільних ігрових hypercasual додатків, були отримані практичні навички роботи у середовищі Unity, вивчені основні алгоритми реалізації штучних інтелектуальних агентів та розроблені вимоги до додатка. В результаті розроблено багатоплатформний додаток симулятор магазину з інтелектуальними агентами у вигляді покупців та співробітників, зроблено експорт під операційну систему Android, здійснена публікація до мобільного майданчика Google Play та вже отримано більше 10 тисяч завантажень.
Keywords: штучний інтелект; android; construct3; gamedev; hypercasual