Методи нейромережевого прогнозування часових рядів - Соколов, І. С. (My University, 2020)
Метою атестаційної роботи є аналіз існуючих методів прогнозування та їх засстосування різними ахітектурами нейронних мереж. У ході виконання атестаційної роботи виконан аналіз існуючих ахітектур нейронних мереж для виявлення вимог к функціоналу програми. Було програмно реалізовано декілька нейронних мереж для прогнозування часових рядів різними методами. Представлені проекти нейронних мереж прогнозують поведінку цін акцій компанії Microsoft. В якості мови програмування обраний Python, для якого розроблено безліч бібліотек нейромережевої розробки.
Neural Network Methods of Time Series Prediction
Keywords: нейронна мережа; часові ряди; перцептрон; нейрон; Python