Розробка мікро-сервісної архітектури систем пошуку спеціалізованої літератури - Говдерчак, О. П. (My University, 2021)
Метою роботи є поліпшення роботи пошуку електронних книжкових джерел підприємства, що має базу спеціалізованої літератури. Результат роботи представлений у вигляді різних варіантів будування архітектури системи пошук-у, що може приймати за вхідні дані необмежену кількість літературних джерел та фільтрувати їх за характеристиками, наданими підприємством під час інтеграції або запиту до системи. Областю застосування може виступати будь-яке підприємство, що має власний список співробітників, направленостей та літературних джерел. Прикладом може являтися університет, де студенти навчаються в групах різним дисциплінам, що належать до різних направлень та факультетів або компанія, що займається декількома проектами одразу, що ведуть різні команди та кожний проект має свої спеціалізовані документи. Правильно реалізована архітектура може полегшити, прискорити та гарантувати надійність процесу знаходження потрібної літератури.
Keywords: мікросервіси; підсистема пошуку; спеціалізована література; моноліт; хмарні обчислення; amazon