Дослідження шляхів оптимізації системи автоматизації перевірки виконання практичних завдань в локальному віртуальному оточенні користувача - Верещака, О. А. (My University, 2025)
Мета дослідження - розробка рекомендацій щодо оптимізації існуючих систем автоматизації перевірки практичних завдань у локальному віртуальному середовищі користувача. Аналіз існуючих систем автоматизації та визначення їх сильних і слабких сторін; розробка критеріїв оцінки ефективності систем, включаючи показники якості, продуктивності та зручності використання; пропозиція шляхів вдосконалення системи, зокрема інфраструктури, алгоритмів перевірки та інтеграції з LMS.
Keywords: перевірка практичних завдань; віртуальне середовище користувача