Створення системи моніторингу, яка використовує мікроконтролери для збору даних про лазерний процес і забезпечення зворотного зв’язку для корекції в реальному часі - Ласкурик, Д. П. (My University, 2025)
Об’єкт дослідження – система для збору даних та зворотнього зв’язку. Метою кваліфікаційної роботи є створення системи для збору даних про лазерний процес та забезпечення зворотного зв’язку на основі мікроконтролера. Метод дослідження – теоретичний.
Keywords: лазерний процес; лазерна різка; лазерне зварювання; лазерна поверхнева обробка; мікроконтролер; система зворотнього зв'язку