Програмна система обліку роботи мережі АЗС - Мезенцева, Д. С. (My University, 2024)
Об’єктом дослідження є процес оптимізації обліку та управління АЗС. Об’єктом розробки є веб-застосунок для обліку роботи мережі АЗС. Метою розробки є створення програмного застосунку для обліку роботи АЗС, управління транзакціями та формування звітності. Методи розробки базуються на мові програмування C#, технології .NET Core, технології Blazor[1] та бази даних PostgreSQL. У результаті був проведений аналіз предметної області, виявлені основні проблеми ринку, проведено проектування системи, створено веб-застосунок для співробітників АЗС, проведено тестування створеного рішення.
Keywords: мережа АЗС; пальне; облік роботи АЗС