Дослідження методів аналізу ефективності використання фремворків React та Vue при розв’язанні задач планування часу - Овсянніков, М. Ю. (My University, 2023)
Мета роботи – порівняти ефективність застосування різних JavaScript-фреймворків для розв’язання одного класу задач на підставі визначених метрих ефективності. Методи дослідження. У роботі використовувалися різні методи застосування JavaScript-фреймворків, моделювання для дослідження ефективності веб-орієнтованих додатків
Keywords: метрика; фреймворк