Проєктування оригінал-макету модного журналу «Nostalgia» - Гривко, Д. І. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є проєктування оригінал-макету модного журналу «Nostalgia». Об’єктом дослідження є процес проєктування журналу. Розробка концепції та додрукарська підготовка. В кваліфікаційній роботі проведено аналітику області, що досліджується, розроблено технічну характеристику та концепцію видання, продемонстровано схеми технологічного процесу розробки, проведений порівняльний аналіз програмного забезпечення, докладно описано вимоги до оформлення, засоби для організації простору видання, підготовка контенту і верстання розворотів журналу. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає у пошуку життєздатної моделі розвитку друкованої періодики в умовах цифрової конкуренції – через створення нішевого видання, здатного запропонувати молодій аудиторії структурований, візуально привабливий контент, орієнтований на її інтереси. Результатом виконання кваліфікаційної роботи є розроблений оригінал-макет друкованого журналу.
Keywords: модний журнал; indesign; верстка; додрукарська підготовка