Використання термохромних фарб в рекламній продукції сонцезахисних окулярів - Шаповалова, К. П. (My University, 2023)
В атестаційній роботі розглянута методика створення каталогів, де детально розглянуті особливості технологічних процесів на кожному етапі, включаючи обране обладнання, що використовує в процесі. Був обґрунтований вибір методу друку, а також виконано розрах унок вартості проекту. Крім того, було розроблено оригінальний макет каталогу, що служить прототипом для подальшого виготовлення. Ця технологічний процес можливий та може бути застосованим при виготовлені аналогічних продуктів.
Keywords: методика створення каталогів; друкарська форма