Техніко-економічне обґрунтування інженерних рішень - Невлюдов, І. Ш. (Криворізький коледж НАУ, 2019)
У підручнику приведено основні розрахункові аспекти організації сучасних промислових виробництв галузі радіоелектронного приладобудування. Представлені та детально розібрані приклади розрахунку показників організації виробничих процесів зазначеної галузі, розрахунку показників радіоелектронних приладів, як об’єктів виробництва, та розрахунку показників обладнання та засобів автоматизації сучасних виробництв. Теоретичні відомості підкріплені детально розібраними прикладами розв’язання реальних практичних задач, а також варіантами завдань для самостійного розв’язання. Навчальний посібник призначено для підготовки фахівців в галузі знань «Автоматизація та приладобудування», «Електроніка та телекомунікації». Може бути корисний аспірантам та фахівцям в промисловості, робота яких пов’язана з розробкою та організацією виробництв галузі радіоелектронного приладобудування.