Щодо досвіду регулювання відносин з організації та управління працею в зарубіжних країнах - Волинець, В. В. (Право, 2015)
У науковій статті здійснюється аналіз досвіду зарубіжних країн в правовому регулюванні відносин у сфері організації та управління працею, з’ясовуються основні напрями та стандарти регулювання цих правовідносин у трудовому праві зарубіжних країн. // The scientific article analyzes the experience of foreign countries in the legal regulation of relations in the field of organization and management of labor, the main directions and standards of regulation of these legal relations are revealed in the labor law of foreign countries.
Keywords: трудове право; трудові правовідносини; організаційно-управлінські правовідносини; соціальне партнерство; labor law; labor relations; organizational and managerial legal relations; social partnership