Моделі і методи оцінки продуктивності інформаційних систем - Холодний, М. О. (My University, 2025)
Метою кваліфікаційної роботи є розробка клієнт-серверної моделі сайту і оцінка ефективності за допомогою аналітичного та імітаційного моделювання. У ході виконання кваліфікаційної роботи було розроблено структурну модель взаємодії компонентів сайту і запропоновано вимоги до їх моделей системного рівня. Розроблена аналітична модель часу відповіді. Реалізован план обчислювального експерименту і проведен порівняльний аналіз ефективності сайту з використанням аналітичних і имітаційних методів моделювання.
Models and Methods for Evaluating the Performance of Information Systems
Keywords: клієнт-серверна модель; збалансована система; операційний аналіз; час відгуку