Значення мови у формуванні патріотизму й національної свідомості українського народу - Бердник, М. І.; Коваленко, Е. А. (ХНУРЕ, 2020)
Мета роботи – дослідження державної мови як засобу формування національної свідомості українського суспільства.
Keywords: українська державність; українознавство