Автоматизована інформаційна система для ведення щоденника тренувань - Іващенко, Г. С.; Кобзар, М. С. (My University, 2019)
Представлена робота присвячена проблемам розробки кросплатформеного мобільного додатку для ведення щоденника тренувань. Використані технології Xamarin.Forms, SQLite, Syncfusion. Додаток легко масштабується і адаптується для різних завдань і видів тренувань.
Keywords: щоденник тренувань; мобільний додаток; вправа; програма тренування; Xamarin; SQLite