Аналіз загроз безпеки в системах безконтактної передачі даних - Метик, А. В.; Сєвєрінов, О. В. (ВА ЗС АР; НТУ "ХПІ"; НАУ, ДП "ПДПРОНДІАВІАПРОМ"; УмЖ, 2021)
Метою доповіді є аналіз методів захисту інформації при безконтактній NFC-передачі даних. На основі проведеного аналізу були отримані основні вразливості системи NFC до атак, та методи захисту від даних атак на систему. Аналіз показав, що одним з найпростіших методів захисту від атак на систему NFC є маленька відстань між засобом зчитування та пристроєм або карткою користувача.
Keywords: NFC; загрози безпеки інформації; секретний ключ; токени; методи захисту