Реалізація web-сервісу відеозв’язку телемедичної системи із використанням методів комп’ютерного зору - Трубіцин, О. О.; Сидоренко, З. М. (My University, 2023)
Розроблений прототип програмного модуля телемедичної системи був побудований за загальноприйнятим принципом. Під час відеосеансу людини із фахівцем, що консультує через web-сервіс відеозв’язку телемедичної системи, автоматично відбувається аналіз руху очей з відображенням результатів на екрані спеціаліста-консультанта. Метод детектування рухів ока відображає розташування зіниці та координати рухів, а завдяки методам машинного навчання, виконується попередня оцінка психоемоційного чи неврологічного стану людини.
Keywords: порогова сегментація, телемедична система, машинне навчання