Проектування програмної системи тестування знань з мови SQL - Широкопетлєва, М. С.; Черепанова, Ю. Ю. (My University, 2016)
Розглядаються питання проектування та розробки системи тестування знань з мови структурованих запитів до бази даних. Визначено підходи до проектування програмної системи тестування знань з урахуванням можливості виконання запитів на модифікацію даних та зміну структури бази даних, з відкатом транзакції при помилці запиту редагування даних
Keywords: автоматизована перевірка; мова структурованих запитів; система тестування знань