Модель інформаційної безпеки кіберфізичної системи - Любіва, А. В. (My University, 2021)
Значна частина сучасних практичних рішень переважно орієнтована на забезпечення безпеки складних комп'ютерних систем (СКС) і кіберфізичних систем (КФС). Деякі рішення орієнтовані на аналіз безпеки мережевої інфраструктури. Складність і крупномасштабність КФС вимагає інтеграції великого числа різних механізмів забезпечення безпеки, що практично неможливо у зв'язку з архітектурними відмінностями самих КФС, а також у зв'язку з високою складністю об'єднання механізмів безпеки.
Keywords: Кіберфізичні системи; інформаційна безпека