Теорія забезпечення гідної праці державних службовців України - Панченко, М. В. (Промарт, 2019)
Монографію присвячено формулюванню теоретичних засад функціонування правового механізму забезпечення гідної праці державних службовців України в сучасних умовах. У науковій праці розроблено узагальнене наукове розуміння концепції гідної праці держслужбовців та критеріїв цієї праці, комплексно викладено концептуальну сутність правового механізму забезпечення гідної праці держслужбовців і особливостей його функціонування. Уточнено роль органів виконавчої влади, судових органів і системи соціального партнерства у вказаному правовому механізмі. Особлива увага приділена виявленню загальних актуальних проблем забезпечення гідної праці на державній службі та формулюванню низки авторських пропозицій стосовно вирішення цих проблем у процесі триваючої реформи національного трудового законодавства. Видання розраховане на юристів, наукових і практичних працівників, аспірантів, здобувачів вищої освіти, державних службовців і на широке коло читачів, які цікавляться проблемами забезпечення гідної праці державних службовців в Україні.
Теория обеспечения достойного труда государственных служащих Украины
Keywords: гідна праця; трудове право; трудові права; державна служба; державні службовці; забезпечення гідної праці