Сцинтиляційний детектор - Мачехін, Ю. П.; Татьянко, Д. М.; Лукін, К. О. (ХНУРЕ, 2012)
Сцинтиляційний детектор включає сцинтилятор, виконаний у вигляді багатогранника, і фотодіод. Введено додатково один або більше фотодіодів, які встановлені на гранях багатогранника із сцинтиляційного матеріалу і розташовані у вигляді трап-детектора.
Keywords: вимірювальна техніка; приладобудування; сцинтилятор; сцинтиляційний детектор