Дослідження методів і технологій автоматизації моніторингу інфраструктур для хмарних інформаційних систем - Скляр, В. О. (My University, 2022)
У роботі виконано огляд методів, моделей, технологій автоматичного створення хмарних інфраструктур та інфраструктур моніторингу. На підставі проведеного аналізу запропоновано методи автоматичного створення хмарних інфраструктур та інфраструктур моніторингу. Об’єктом дослідження в рамках магістерської кваліфікаційної роботи є інформаційні ресурси хмарних інфраструктур та інфраструктур моніторингу. Предмет дослідження: моделі та технології автоматичного створення хмарних інфраструктур та інфраструктур моніторингу.
Keywords: моніторинг інфраструктур; конфігурація; скрипт