Спосіб визначення ступеня впливу повітряного потоку на слизову оболонку носової порожнини - Аврунін, О. Г.; Безшапочний, С. Б.; Журавльов, А. С.; Шушляпіна, Н. О.; Лобурець, В. В.; Носова, Я. В.; Тимкович, М. Ю.; Фарук, Х. І. С. (My University, 2016)
Винахід належить до медицини і стосується способу визначення ступеня впливу повітряного потоку на слизову оболонку носової порожнини.
Keywords: слизова оболонка; носова порожнина; дихальні шляхи