Метод проектування веб-застосунків - Москаль, В. Р. (My University, 2021)
Метою кваліфікаційної роботи є аналіз сучасних методів розробки веб-застосунків. У ході виконання кваліфікаційної роботи були розглянуті принципи та методи побудови веб-застосунків та проведений аналіз існуючих рішень який дозволить враховувати особливості кожного методу та обрати технологію що відповідає вимогам бізнесу.
Method of Web Application Design
Keywords: проектування веб-застосунків; архітектура; паттерн; MVC; Front End; Back End; мова програмування