Розроблення елементів обліку обладнання інформаційних ERP-систем - Чала, О.; Дон, Д. (ХНУРЕ, 2023)
В даному матеріалі наведено інформацію щодо роботи з розроблення елементів обліку обладнання інформаційної ERP-cистеми. Розробка інтегрованих систем обліку обладнання в інформаційній ERP-системі може відкрити нові можливості для підприємств та допомогти вдосконалити управління обладнанням. Завдяки правильному плануванню, інтеграції та підтримці ERP-системи можуть стати надійним інструментом для досягнення успіху в сучасному бізнес-середовищі.
Keywords: елементи обліку обладнання; інформаційна ERP-система; інтегровані системи